Kb. egy éve nem festett barnából szőkét lehet?
Figyelt kérdés
Az a kérdésem, hogy kb már egy éve festettem a hajam be barnára ami látszólag lekopott, bár az eredeti hajszínemtől nem nagyon tért el ezért szerettem volna bele néhány melírcsíkot szőkíteni. És most az alját nem szívta le.Mivel nem szerettem volna tovább károsítani ezért már csak természetes dolgokkal próbálkoztam citrom, szódabikarbóna. Szedett is le valamennyit de nem tudom, hogy ha újra próbálkoznék akkor fogna e rajta vagy ha erre a világosbarna sötétszőke néhol szőke ahol befogta rákennék egy közép vagy világosabb szőke festéket világosítana rajta annyit, hogy egyenletes színű legyen, mert most jelenleg nem szeretnék újra barna lenni...Tudom elég sok dolog történt vele közbe pakolást teszek rá a kallos lenmagolajas pakolásból.2017. júl. 4. 09:56
1/2 anonim válasza:
Fodrász nem játszik? :) én tudok egy nagyon jót, ha érdekel
2/2 A kérdező kommentje:
Gondolkodtam azonis csak én a környéken senki olyat nem tudok Borsod megyébe lakom Kazincbarcikától egy 15km-re
Egyébként eddig itthon festettem és barnára és feketére a hajamat nem volt vele gondom csak egyszer régebben a szőkitéssel de akkor nagyon meg is viseltem...
2017. júl. 5. 06:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!