Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Létezik jó epillátor? Folyt....

Létezik jó epillátor? Folyt. Lent -->

Figyelt kérdés
Mindig márkás epillátoraim voltak, de soha nem voltam igazán elégedett, nem tökéletes egyik sem. Borotvával mindig át kell húzni adott területet, mert hagy fent szőrt. Epillálás után fél napig piros pöttyös a bőröm és nagyon viszket, ez normális? Amit ki is húz szőrt, 1 hét múlva újra nő, tehát nem úgy van, hogy hetekig sima a lábam... Próbálkoztam már szőrtelenítő krémmel is, de tökéletesre eddig csak borotvával sikerült, pedig mindenki ellenzi a borotvát.
2010. máj. 20. 17:32
 1/3 anonim válasza:
hm... ez engem is érdekelne mert én is ezzel a problémával küzdök :S hogy semmit nem használ az epilátorom, pedig nekem sem két ft volt XD
2010. máj. 20. 17:42
 2/3 anonim ***** válasza:
eleinte nekem is ez volt a problémám, de az "idő előrehaladtával" (tudom, ez viccesen hangozhat:)) Ez megszűnt létezni, és 2, 2 és fél hétig sima maradt a lábam. Egyébként a pöttyökre én nivea testápolót használok, az mindig beválik:)
2010. máj. 20. 17:49
 3/3 anonim ***** válasza:
nekem is ez a problémám:S nincs baj a pajzsmirigyeddel? nekem baj van vele és nekem ezért nől vissza gyorsan:S
2010. máj. 20. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!