Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szürke lett a hajam. Mit tehetek?

Szürke lett a hajam. Mit tehetek?

Figyelt kérdés

Elmentem fodrászhoz, hogy a nagyon világos hajamat fesse be sötétebb szőkére, de szürke lett, kb ilyen: [link]

Eléggé el vagyok kenődve, azt mondta, hogy várjak pár napot és mossam, majd kopni fog, és majd 2 hét múlva fessek rá egy festékkel és akkor majd szőke lesz. Na de addig? És mi van, ha nem múlik el a szürkeség? Le lehet valahogy szedni ezt a festéket (oxi reload vagy ilyesmi), vagy hidrogénezéssel visszakaphatom az előző színt?

Ha járt valaki hasonlóan írja le, hogy tényleg kopik-e ez a szürkeség...köszi!

2010. máj. 20. 14:03
 1/3 anonim ***** válasza:

Ezt a fodrász biza eltolta, de rendesen. Ha olyan színt kérsz, ami a "hozott" alapszínedre egy lépésben nem festhető rá, akkor arról (és a várható köztes állapotokról, színekről) előre tájékoztatnia kellett volna. Ha ezt nem tette meg, illene vállalnia, bocsánatot kérni és felajánlani, hogy ingyen helyrehozza a színt.

Sajnos arra nem tudok tanácsot adni, hogy ezt az árnyalatot hogyan tudnád házilagosan eltüntetni. Szerintem menj vissza a fodrászhoz és próbálj vele dűlőre jutni.

2010. máj. 20. 14:17
 2/3 anonim ***** válasza:
Sztem akkor is fess rá, meg h majd kopik a színe..pff..igen kipni fog a mosástól picit de még fél év múlva is ilyen lenne akkor.Fess rá most nyugodtan, ha nem akarsz így kimenni az utcára:S
2010. máj. 20. 14:23
 3/3 anonim ***** válasza:
Én nem fizettem volna ki a fodrászt.
2010. máj. 20. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!