Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Legyen frufrum, vagy ne?

Legyen frufrum, vagy ne?

Figyelt kérdés

Korábban volt már frufrum, de soha nem vágtam vissza, ezért lenőtt.

Most egy hete már vacilálok a dologgal, mert szeretnék, csak nem tudok róla nagyon semmit. Írtok nekem pro és kontra érveket, és segítetek a témával kapcsolatban?

Teljes frufrut szeretnék, valami ilyet:

[link]

Egyébként váll alá ér a hajam, egyenes és eléggé vastag.

2017. jún. 30. 21:53
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem tetszenek a frufruk de nagyon kevés embernek állnak jól, én nem kísérleteznék vele, ha már vagy egy szép hosszú egészséges hajam (szintén volt frufrum és lenövesztettem) minden nap vasalni kell kimosni sem árt minden nap pláne ha leizzadtál (a homloktól ugye) és vágni hetente hogy jó legyen, reggel meg nem lehet megfelelő külsőt varázsolni amíg nem törődtél vele és elég idegesítő, hogy tudod milyen hülyén áll. Viszont ha jól áll aranyos külsőd lehet tőle és pici egyediség is talán manapság.
2017. jún. 30. 22:10
 2/2 anonim ***** válasza:

még hányszor teszel fel ilyen kérdést? ez megy egy hete...

ha ennyit kell gondolkodnod akkor nem kell az neked.

ha valamit akarsz akkor alig várod hogy megkapd nem totoózol

2017. júl. 1. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!