Aknés, szeborreás bőrön nektek mi segített?
Figyelt kérdés
Az én sztorim: 16-17 éves koromban voltak durva pattanásaim csak a homlokomon, 1 évig szedtem Sotretet, akkor szépen rendbe tette a bőrömet. Már két éve abbahagytam a szedését, de már lassan egy éve mitesszeres az arcom, meg zsírosodik a bőröm, a kozmetikus szerint korpás szeborreás, mert hámlik is. De kezelésnél mindig nagyon fáj mert nagyon sok kicsi van és utana napokig sebes.....Azért is nem értem miért van ez mert táplálkozásom is rendben van, nagyon odafigyelek, tejet nem iszom.Sportolok is, szerintem hormonok is nagyjából Rendben vannak....Arctisztitashoz La roche Posayt használok. Alksebor kenőccsel is próbálkozom de eddig annyira nem láttam a hatását. Nektek mi vált be hasonló problémára?2017. jún. 28. 11:26
1/3 anonim válasza:
100% vagy 70% os alkohollal érdemes átkenni ha nem érzékeny a bőröd az ilyesmire.Érdemes elmenni a bőrgyógyászatra.
2/3 A kérdező kommentje:
Több bőrgyógyásznál jártam már, ott írták fel a Sotretet is. Meg kenőcsöket amik az akkori állapotra nem hatottak, talán most a mitesszerekre már jók lennének. Az egyik orvos azt mondta hogy szimplán ilyen a bőrtípusom, ezen nem lehet változtatni, ne piszkáljam és jobb lesz talán. De mindenképpen vissza Kell majd mennem mert valamelyik krémet csak bőrgyógyász írhatja fel.
2017. jún. 30. 10:51
3/3 anonim válasza:
Ezüst- kolloid Hydrogél. És én mindenféle tisztító helyett, fogkrémmel mosom, azóta alig jön új.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!