Miért jönnek ki pattanásaim a tisztító tonikoktól?
Figyelt kérdés
Alapjáraton nem vagyok pattanásos és miteszeres bőrű ember, de azért megvettem magamnak egy ilyen "tisztító tonikot", hogy azért ne hanyagoljam el a bőröm. Na most amióta ezt használom, azóta hol itt-hol ott kijönnek rajtam pattanások. A tonikok rosszat tesznek a bőrömnek vagy ez a tisztítás abban nyilvánul meg, hogy kijönnek a még nem előbújt pattanások? Ha hosszútávon használom, jobb lesz? Az a baj, hogy nem csak ezzel a tonikkal van így, hanem mindegyik ilyen tonik ezt hozza ki a bőrömből,bár hosszútávon nem használtam egyiket se.
Na látod, ezzel én is így vagyok. Ha nem tisztítgatom miteszereltávolítóval és társaival, akkor egy szem miteszer nincs az arcomon. Ha igen, akkor másnapra lesz 10 plusz 3 pattanás. Úgyhogy maradok a micellás víznél, a csap víznél, és egy kis arckrémnél. Én már gondolkoztam rajta, hogy ez direkt így van megcsinálva.
2017. jún. 28. 10:31
2/9 anonim válasza:
Ismeros, en sem vagyok pattanasos, de mitesszeres,de azert megverrem.
Utana pedig olyan helyeken lett pattanasom, ahol sose volt elotte es vagy olyen 10-20 darab, nagyon undorito volt. Sose voltam pattanasos, de akkor...
2017. jún. 28. 10:46
3/9 anonim válasza:
Nálam is így van ez. Nálam azért mert a tonikok nagyon kiszárítják az arcomat. Ami nálam most beválik az a Garnier új micellás arclemosó gélje. Nagyon jó. Minden este használom és azóta gyönyörű az arcom😊
2017. jún. 28. 10:49
4/9 anonim válasza:
Nem tesz rosszat a bőrnek. Nem szabad mondjuk alkoholosat használni. Az szárítja a bőrt, attól még több zsírt termel, és lehet, hogy emiatt van ez.
2017. jún. 28. 12:58
5/9 A kérdező kommentje:
na de jó, hogy nem vagyok egyedül :D akkor lehet veszek micellás vizet, hátha az jobb lesz a bőrömnek
ez, amit most vettem ilyen szalicilsavas vagy milyen, de akkor inkább odaadom a tesómnak :)
2017. jún. 28. 13:20
6/9 anonim válasza:
Micellás víz csak sminklemosasra való :D egyébként meg kellene tanulni inci-t elemezni és kisebb valószínűséggel fordulna elő ez
2017. jún. 28. 15:29
7/9 anonim válasza:
A micellás víz nem csak sminklemosásra való. Az egy arctisztító. Ha nem használsz sminket, akkor is használhatod arclemosásra.
2017. jún. 28. 15:44
8/9 anonim válasza:
A Garnier-s micellás vizekkel vigyázz, mert azok is tele vannak alkohollal. Asszem a rózsaszín meg egy másik jó csak.
2017. jún. 28. 15:45
9/9 anonim válasza:
Nekem tiszta zsír a bőröm és érzékeny, bármilyen hiperszuper érzékeny bőrre való cuccra még jobban zsírosodott pattanás hegyek, van viszont a mullerben vagy dmben egy ilyen arclemosó gél, olyan mint a takony, ilyen alverdes talán, de mindenképpen vmelyik drogéria biocucca, na ez teljesen rendbe rakta a bőröm, és csak azzal mosok arcot esténként(srác vagyok :D)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!