Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért kell a szoláruim csöveit...

Miért kell a szoláruim csöveit idöközönként ujra kicserélni?

Figyelt kérdés

Mindenhol csak azt olvasom, hogy igy nem jo a regi csöves meg ugy nem jo....de miert? Ezt sehol se mondjak.

Vettem egy hasznalt osszecsukhato, agy fole hellyezheto hazi szolarium gepet, (viszonylag jo arban jutottam hozza kulfoldon), es nem tudom hogy jo e a csove, regi e, vagy uj, stb.

Honnan tudhatom, hogy nem e karos hasznalni, ill. ami a fo kerdesem, megegyszer; ha kell cserelni, akkor miert?

2010. máj. 19. 23:57
 1/3 anonim ***** válasza:
Félreérted. Ugyanolyanok azok a csövek, csak van amiben már elhasználódott. Pont úgy, ahogyan a neonlámpák csövei is kiégnek, ezek is kiégnének előbb-utóbb, de azt nem érik meg, mert előtte már annyit veszítenek az erejükből, hogy lecserélik őket, de hidd el, azok is zsír ugyanolyanok, mint az előző csövek, csak még újak.
2010. máj. 20. 11:24
 2/3 anonim ***** válasza:
Próbáld ki,feküdj alá és ha fél óra alatt se látsz barnulást,akkor már nem jók a csövek. Ha megnézed a csövek végeit és feketednek,akkor már sokat lettek használva,az is egy jel. A csövekben a gáz használódik el ezért nem barnit,ha letelt az üzemórája.
2010. máj. 20. 14:00
 3/3 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszotokat
2010. máj. 22. 00:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!