Milyen hajszínezőt ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Nagyon új vagyok a témában, ezért fogalmam sincs milyen terméket válasszak. Csak pár színes csíkot szeretnék a hajamba, ami pár hajmosás után kijön, de azért nem az első alkalommal. És ami még fontos, hogy látszódjon barna hajon, mert kizárt hogy kiszőkítsem csak ezért. Szóval ha tudtok valami jó festéket, sprayt, vagy bármi ilyesmit ami megfelel a kritériumaimnak, légyszi írjátok meg árral együtt! Előre is köszi :)2017. jún. 27. 12:33
1/2 anonim válasza:
Szia, meg fogsz lepődni (mert barna a hajam), de nekem a krepp papír jött be elsőre, és ha az jól nézett ki a hajamon, utána színeztem be live color xxl-el, vagy coloristával
2/2 anonim válasza:
De a live colornál szőkített volt a hajam, bocsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!