Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Fiúk, lányok, hol/hogyan...

Fiúk, lányok, hol/hogyan szőrtelenítsem le úgy a lábaimat, hogy az jól nézzen ki a nyaralás alatt? 22F

Figyelt kérdés
Kozmetikus és otthoni módszer is érdekel.

2017. jún. 27. 10:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
77%

Ami borotva van azzal, hosszabb távon meg beszerzel erre a célra rendes testszőrnyírót, mert nem mindegy, hogy heti 8 vagy 18 perced megy el ilyenekkel... A gyantázásos módszer hatása gondolom két héttel tovább tart, eldöntheted, a fájdalmat választod, vagy a plusz 8 perc munkát.

A lehurrogó válaszokkal meg ne foglalkozzál, ha rajtuk múlna a világ, úgy néznének ki a fiatalok, mint öregapjuk '38-ban, nem tudom, linkeljek-e képeket annak a korosztálynak a megjelenési kultúrájáról, hogy elgondolkozzanak kicsit magukban... Hát hál istennek meg lett döntve azóta egy-két ilyen mitnemlehetafiúknak típusú tétel.

2017. jún. 27. 23:15
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

"9es versenyző téged is megnéznélek, szemébe mernéd e mondani annak akinek szőrtelen a lába alapból, hogy férfiatlan vagy, gondolom még utalni sem mernél rá, mert betojnál tőle."

Mondtam már meg ismerősömnek szemtől szemben is, mikor hasonlóan megkérdezte, hogy szedje-e a lábán a szőrt...

Egyébként, kérlek magyarázd el, hogy miért kéne betojnom egy szőrtelen férfi lábtól...? :D

2017. jún. 28. 10:23
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

"A lehurrogó válaszokkal meg ne foglalkozzál, ha rajtuk múlna a világ, úgy néznének ki a fiatalok, mint öregapjuk '38-ban, nem tudom, linkeljek-e képeket annak a korosztálynak a megjelenési kultúrájáról"

Na, majd én linkelek: [link]

Nekem jöhetne... :))

2017. jún. 29. 15:42
 14/14 anonim válasza:

Na hogy csak a kérdésre válaszoljak: ha nem szoktál szőrteleníteni, akkor sima borotva egy hétre elég lesz (esetleg 4-5. napon ismétled). Emiatt kár lenne kínozni magad.

Amúgy én sem vagyok szőrtelen láb párti, ha már mások leírták a véleményüket. Mellkas is legyen szőrös! Ha nagyon izzad egy férfi hónalja és emiatt leszedi, mert ez segít, az más...

2017. júl. 6. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!