Hogyan tudnák szépen barnulni?
Alapvetően bőrtípustól függ, hogy barnul az ember.
Persze rá lehet segíteni különböző technikákkal, pl ha vizezed magad, vagy testápoló olajat kensz magadra (persze a fényvédő mellett, azt nem helyettesíti!)
Amit nagyon sokan dicsérnek, az a kakaóvaj, patikában vagy bioboltban megtalálod, én is épp most szeretném majd kipróbálni :) Elvileg segíti a barnulást, és némi fényvédő hatása is van, plusz hidratál.
Aztán én még a béta-karotin tablettát használtam még, drogériában tudsz venni, szintén segíti a barnulást (esetleg egyél sok répát, abban is rengeteg a béta-karotin, gondolom nagyobb mennyiséget érdemes hogy azt a hatást elérd :)
Aztán bőrradírozni is érdemes néha, de szigorúan nem napozás előtt 24 órával, és ne is utána rögtön. Hatásos, mert eltávolítja az elhalt hámsejteket, így szebb és egységesebb színed lesz :)
Figyelj arra is, hogy semmilyen alkoholtartalmú krém ne kerüljön a bőrödre napozás előtt, tehát parfüm, dezodor, semmi ilyesmi, sőt naptejből is olyat vegyél, ami nem tartalmaz alkoholt :)
Nagyon szépne köszönöm:)
Azért még írhattok tapasztalatokat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!