Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Palette Color Shampoo fekete...

Palette Color Shampoo fekete hajszínezőjéről vélemények?

Figyelt kérdés

Eredetileg a hajam eléggé világos, világosbarna, de a fodrász azt mondta, hogy fodrászilag az még sötétszőkének számít.

Először be lett festve ilyen Palette Color Shampoo 24 hajmosásig tartó színezővel, egy vöröses barnás árnyalatra, amit úgy fogott be a hajam, hogy ilyen elég sötét, szinte padlizsános árnyalat lett.

Ezután a következő festésnél (már nem emlékszem a nevére) valami barnás szín volt, de ilyen elég általános.

A következőnél megint másfajtát akartam, hogy fessen fel a fodrász és azóta ezt használom. Most fogok menni festetni, ez már a 3. alkalom lesz, hogy ezt festi, a neve fekete csokoládé. Egy elég erős, sötét hatású barna, mikor felfesti, első hajmosásig fekete hatású, de ha jobban megnézzük, látszik, hogy nagyon-nagyon sötét barna.

És úgy gondoltam, hogy most ez még jó, de legközelebb szeretném, ha a fekete hajszínezőt festené fel. Azért gondolom, hogy igazából nem sokban tér el, mert már most is sötét lett a hajszínem és max egy árnyalattal lehet sötétebb. (Ha jól gondolom)

A kérdésem az lenne, hogy ha ezt felfesti, és utána sokáig ezt használnám (pl pár év) és megunnám, akkor mennyire "Könnyű" (tudom, feketét eltüntetni nem az) leszedni, kimosni?

Azt tudni kell, hogy a hajam olyan, hogy eléggé szívja a festéket, egy festésnél 3 doboz festék kell és 2 havonta járok, mert nem fakul és nő le annyit, hogy sűrűbben kelljen csináltatni.

Szóval vélemény a fekete hajszínezőről? Belemerjek vágni vagy inkább maradjak ennél a mostani színnél?

2017. jún. 26. 15:50
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Tapasztalatból mondom hogy ezt a fajta fekete színezőt nem tudod könnyen eltűntetni. Max akkor ha 1x festetted vele és máris meguntad. Nekem aranyszőke eredetileg a hajam és ezzel festegettem évekig. Meguntam és vissza akartam kapni az eredeti hajszínem. Semmivel sem volt könnyebb leszivatni mint egy tartós hajfestéket. Ha úgy gondolod hogy valamikor világosabbat szeretnél akkor még a fekete csokit is soknak tartom, ugyanis idővel sok réteg festés lesz a hajadon és ugyanúgy nehéz lesz világosítani. Többször is nekifutottam a fekete színező leszívásának de iszonyatosan megszenvedett a hajam. Azt javaslom döntsd el hogy fekete akarsz lenni és később bevállalod a szőkítést (amitől vagy leég a hajad vagy nem), vagy használsz mondjuk egy color shampoo 221-et és talán ebből könnyebb lesz világosítani. Lehet hogy az van írva a dobozra hogy 24 hajmosásig tart de valójában ott marad örökre. Én most 113-as feketét használom és nem vágok bele még egyszer szőkítésbe, legfeljebb lenövesztem és igénytelen fejem lesz 2-3 évig.
2017. jún. 26. 16:10
 2/3 anonim ***** válasza:
Ahogy az első írja ugyanolyan hajfesték.
2017. jún. 26. 17:24
 3/3 A kérdező kommentje:
#1 Köszi szépen a választ, sokat segített. Eldöntöm, hogy akkor mit akarok. Ment a zöld.:)
2017. jún. 26. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!