Reklámfogás vagy tényleg fontos hogy az arcápolásban EGY márka termékeit használjuk?
Sok felé hallom/ olvasom, hogy ragaszkodjunk egy márkához , sőt egy termékcsaládhoz, hiszen így nem okoznak gondot, ezek kompatibilisek egymással, és kiegészítik egymás hatását.
Én ezt bőrápolás terén egyszerűen be kell látnom, hogy nem tudom megvalósítani. (Pedig még csak 1 éve kezdtem el ezzel foglalatoskodni). És egyre nyitottabb vagyok arra ,hogy elkezdem keverni a márkákat.
Ugyanis amit most használok annak nagyon szeretem a hidratáló krémét, de a lemosóját nem szereti a bőröm.(sőt szerintem ettől jöttek ki a pattanásaim). Az előző márkánál épp fordítva volt és az arctisztítóját szerettem.
Nektek erről mi a véleményetek? Milyen tapasztalatotok van?
Használjátok egyszerre több márka termékeit az arcotokra vagy ragaszkodtok egyhez?
Okozhat egyáltalán problémát/ronthatja a hatás a különböző termékek használata?
Előre is köszönöm a véleményeket ,tapasztalatokat!
Reklámfogás. Évek óta más arctisztítót és hidratálót kombinálok és ez működik a legjobban. Szerintem simán van, hogy a bőr besokall egy adot hatóanyagtól.
Keverd nyugodtan, használd azt a tisztítót és krémet, ami bevált.
Arra érdemes figyelni, hogy mondjuk ha hámlasztó a lemosód, akkor már AHA savas vagy hámlasztó krémet ne, de általában a sima kozmetikumoknál mindegy.
Fix termékeket használok együtt már vagy 5-6 éve, 2 különböző gyártótól, csak ezek működnek nekem
Ill lemosó helyett kézműves szappan
Szappan- bármilyen kézműves
Lush tea tree tonic
The body shop tea tree szérum
Lush sun block
The body shop pórusösszehúzó
Lush vanishing cream
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!