Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Az mennyire normális, hogy...

Az mennyire normális, hogy még lófarokba kötött hajjal is kényelmetlen fogat mosnom?

Figyelt kérdés
Idegesít, ahogy a hajam a nyakamba és az arcomba lóg. Más is van így? Még jobban fel kell kötnöm.
2017. jún. 23. 10:25
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Engem is idegesít, én mostanában hajpántot veszek fel meg olyan cigányasszonyos csattal tűzöm fel és így tűrhető
2017. jún. 23. 10:30
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Messy bun, problem solved.
2017. jún. 23. 10:34
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Gyorsan feltűzöd csigába. Lófarokkal én is szenvednék.
2017. jún. 23. 10:48
 4/8 anonim ***** válasza:
Micsoda problémák :D
2017. jún. 23. 10:55
 5/8 anonim válasza:
100%
Én is hajpántot használok fürdésnél, fogmosásnál, illetve fel is tűzőm hátul csattal. Ilyen meleg időben pláne zavar, mert amúgy vállnál hosszabb a hajam. :)
2017. jún. 23. 11:14
 6/8 anonim ***** válasza:

Én ilyen csatot használok. Semmi nem lóg sehova így :)

[link]

2017. jún. 23. 11:52
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Akinek hosszú haja az így van ezzel :) Nekem is mell alá érő hajam van, ha felkötöm lófarokba, akkor ugyanúgy belelóg mindenbe csak nem 100 fele mint mikor ki van engedve, hanem egy helyre, de az ugyanúgy zavaró pl. mosakodásnál, fogmosásnál. Én össze szogtam fogni egy kontyba, hajgumival vagy csattal.
2017. jún. 23. 23:25
 8/8 anonim ***** válasza:
Ne legyél már ennyire életképtelen.
2017. jún. 24. 02:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!