Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Inversion Method- hajnövesztés?

Inversion Method- hajnövesztés?

Figyelt kérdés
Ez a módszer abból áll, hogy valamilyen olajata fejbőrebe maszírozok és rajta tartom pár órán keresztül(6-9) és ezt egy héten keresztül minden nap ismételem. Közben melegben kell legyen a fejem és hogy ne legyen a felsőm tiszta olja egy zacsit kötök a fejemre. Ettől begombásodhat a fejbőröm vagy elhullhat a hajam?

2017. jún. 19. 21:26
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Hát... én nem ajánlom hogy ezt minden nap csináld egy héten keresztül..

Az olaj nagggggyon nagyon jót tesz a hajnak, ez tény és való, én már vagy 2-3 éve használom az olajas pakolást, szóval tapasztaltból mondom. A hajad erősebb lesz és kevésbé hajlamos a töredezésre, hidratáltabb és fényesebb. Összességében: egészségesebb. Ééés ha így vesszük akkor igen, jó az olaj hajnövesztésre, mivelhogy tudjuk, az egészséges haj gyorsabban nő. Egyébként csodákat nem kell várni.

De.... az a minden nap 6-9 óra.. ez rengeteg. Nem hagyod a fejbőrödet szellőzni. Szóval ja. Én el tudom képzelni hogy valamennyire elkezd hullni tőle a hajad...

De mindenesetre az olajos pakolás egy olyan dolog amit minden minden minden lánynak csinálnia kellene, mert nagyon hasznos! :) Heti 1x ajánlom, deee talán belefér a heti 2 is, márha hosszú távon van ennyihez türelmed..:D Ezen kívül egyszerre bőven elég 2-4 óra (én 4 órát szoktam ;) ) És igen, meleg zuhanysapi+törölközőbe vagy sapkába lefedve, ennyi idő alatt még egyáltalán nem kell ilyenen aggódni, hogy gombásodás:D

De ami nagyon nagyon fontos, hogy az olajat alaposan ki kell mosni, tényleg nem maradjon rajta, mert eltömíti a fejbőrt, és azon kívül h tök zsírosnak fog hatni, még hajhulláshoz is vezet.

Remélem hasznos információkat adtam, szép estét! :)

2017. jún. 19. 23:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!