Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Holnap megyek először gyantázt...

Holnap megyek először gyantáztatni kb. mire számíthatok? 22/F

Figyelt kérdés
teljes testemet fogom gyantáztatni - mellkas, kar, láb - azt már tudom h mennyibe fog kerülni de mivel még nem voltam nem tudom kb mire számítsak, onnantól h bemegyek a kozmetikába, hova kell feküdni stb, különösen h a lábamat h fogja epilálni, mert az azért már közel van a kényesebb területekhez...
2017. jún. 19. 21:06
 1/4 anonim ***** válasza:
Kegyetlenül fog fájni. Sőt az is lehet, hogy nem bírja a bőröd, és nem fog sikerülni. Igazából komolyan mondom, nem biztos, hogy ezt mind egyszerre kellene, ki fogsz készülni.
2017. jún. 19. 22:17
 2/4 anonim ***** válasza:
Fáj, de kibírható,nekem csinálták már. A kozmetikus mindent mondani fog,hogy hogyan helyezkedj!
2017. jún. 20. 05:17
 3/4 anonim ***** válasza:

Én nő vagyok, persze fáj, de a nőknél szerintem ez kibírhatóbb, de ott is változóbb. Nekem az a tapasztalatom, hogy minél hosszabb a szőr, annál jobban fáj ha leszedik. Márpedig gondolom huszonéves férfiként hosszabb szőrszálaid vannak. Meg még életedben nem voltál stb.

Fájdalomra mindenképp számíts, sajnos...

2017. jún. 20. 08:44
 4/4 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat!

igazából inkább olyanra lettem volna kiváncsi h bemegyek, le kell vetkőzni, stb, h ne szerencsétlenkedjek ott :D de igazából túlestem rajta, nem volt gáz, egy kedves csaj volt ott aki mondta h mikor mi jön - nyilván nem én voltam az első férfi vendég :D

fájdalom szempontból egyébként érdekes, nekem egyáltalán nem fájt. najó, persze kellemes se volt, de igazából, kb csak a combomon fájt egy kicsit, de arról is el terelte a figyelmemet h csikis meg, h erősen koncentráltam, h nehogy elkezdjen mocorogni amit odalent hordok - annak ellenére h mindenki azt mondta h a fájdalomtól majd eszembe se jut ilyesmi :D

persze simán lehet h csak az én tűréshatárom magasabb mint másoknak...

2017. jún. 20. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!