Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ecet kimarta a homlokomat,...

Ecet kimarta a homlokomat, hogyan tudna gyorsabban gyógyulni a sebe?

Figyelt kérdés
Tegnap történt de még mindig nem akar beforrni se mert nedvel.
2017. jún. 18. 21:42
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Van akinek bejönnek ezek a házi módszerek. Nekem a fogkrém pl hatásos, de nem mindegy, hogy melyik, és még had ne soroljam, hogy milyen házi praktikákat szoktam használni ami szintén bevált, de ahogy látom, olvasom több helyen nem csak én vagyok az egyedüli.
2017. jún. 19. 15:44
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem az a baj a fogkrémmel, hogy esetleg ne szárítaná le a pattanást, mert a mentol leviszi, vagyis inkább lemarja a pattanást, ez igaz. Csakhogy hegesít, meg mérgezi a bőrt, mert a méreganyagok a pattanásból ilyenkor a mentol hatására nem kifele jönnek, hanem jó mélyre be. És ezt nem most fogod látni a bőrödön, hanem 5-10 év múlva, mikor majd indokolatlan hegek, lyukak, piros duzzanatok jelennek meg olyan helyeken, amikhez már egy ideje hozzá sem nyúltál. De te tudod, mindenkinek a saját döntése hogyan cseszi szét a bőrét, csak ne lepődj meg, ha 30 évesen 40 évesnek nézel majd ki
2017. jún. 20. 02:54
 13/14 anonim ***** válasza:
Btw a fogkrémben fluorid van, ami erősen mérgező ;)
2017. jún. 20. 02:57
 14/14 A kérdező kommentje:
Legyen :)
2017. jún. 20. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!