Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Enyhén rezes haj szőkítése?

Enyhén rezes haj szőkítése?

Figyelt kérdés

Le lett leszivatva 2.szor a hajam (fodrász) sötét vörösből. Jelenleg a hajtövem szinte hófehér és itt ott amott is a hajamban vannak már fehér tincsek de az összkép még mindig nagyon világos rezes árnyalat.

A fodrászom szabira ment 2 hétre nekem viszont kedden fontos jelenésem lenne és felhívtam a fodrászt azt mondta nyugodtan vegyek egy doboz hamvas festéket de inkább 2t kenjem fel és jó lesz.

Hát vettem egy Garnier Color Sensation S10est meg egy Garnier Naturals 111est.

Melyik lenne hatékonyabb?

Jelenleg egy nagyon picit vörösesebb ennél:

[link]

2017. jún. 17. 20:24
 1/7 A kérdező kommentje:

Egyébként ezt a hajat akarom majd elkészíttetni:

[link]

Milyen bolti festékkel lenne megoldható?

2017. jún. 17. 20:36
 2/7 anonim ***** válasza:
A color naturals 111, mivel az a hamvas. Az s10 natúr árnyalat.
2017. jún. 17. 20:51
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Az utolsó képen lévő ombret pedig otthon nem tudod magadnak megcsinálni, ahhoz nagyon profi fodrász kell, meg sötétebb barna alapszín ami neked már nincs meg mert leszívtad
2017. jún. 17. 20:53
 4/7 anonim ***** válasza:
Ez nem rezes, hanem sárga
2017. jún. 17. 21:11
 5/7 A kérdező kommentje:

Elsőnek köszönöm megpróbálom!

2. nak is köszönöm akkor majd lesz valami :)

3.nak Irtam hogy vörösesebb

2017. jún. 18. 10:19
 6/7 A kérdező kommentje:
Nos felkentem a 111-es árnyalatot. A hajtöveim ezüstösek lettek és azok a részek ahol már szőkés volt de a vörös részek változatlanok. Pedig majd 25-30 percig volt rajt ahogy írta a papír
2017. jún. 18. 11:19
 7/7 anonim ***** válasza:
Én azt ajánlom inkább fesd most be egy sötétszőkével amíg nem tudsz elmenni fodrászhoz. De ne boltival hanem fodrászkellékessel, és 3%-os oxit vegyél hozzá. Valószínűleg azért nem szívta le a rezest mert a dobozos festék 12%-es oxija már túl sok a hajadnak. Világos hajat nem szabad ilyen erőssel, ilyenkor már elég lenne a 6-os, ezért kéne fodrászra bízni a szőkítést. Ha tovább festegeted dobozossal teljesen tönkre fogod tenni mielőtt szép és egységes árnyalatot érnél el.
2017. jún. 18. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!