Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mi történt a hajammal illetve...

Mi történt a hajammal illetve a választékommal? Helyrehozható?

Figyelt kérdés
Még januárban voltam fodrásznál. Fokozatosra,lépcsőzetesre vágta le a hajamat. Eleinte simán ment a hajam elválasztása jobb oldalra, de 2-3 hét után "előjöttek" kisebb tincsek és nem bírom rendeseb elválasztani. Amint hátrafésülöm a kistincsek előreugranak és nem tudok velük mit kezdeni. Ilyen még nem volt.És furcsa, de mintha jobb es baoldalt mintha megrövidül t volna az elválasztott rész. Amint nagy nehezen megcsinàlom a választékom lóg a szemembe 2 oldalt, ráadásul wax-ot is használnom kell, hogy úgy álljon mint régen, amikor még ilyen problémàm nem volt. (De ez sem segit neha, emitt kiall oldalra a waxolt resz) Ráadásul az arcomat is elrontja ez a "kis hajakból álló szembelógó választék a waxxal együtt :/ kicsit hulye kerdes, de remelem ertheto, csak igy birtam leirni. Egy masik fodrasz tud ezen segiteni? Meg lehet ezt vhogy szuntetni a hajamon? Azt szeretnem hogy olyan legyen a hajam mint regen :/

2017. jún. 15. 14:10
 1/1 anonim ***** válasza:

Elég zavaros a kérdés. De ha januárban voltál fodrásznál, azóta 5-6 cm-t nőtt a hajad, ne csodálkozz, ha máshogy áll. Menj el megint fodrászhoz, vágasd olyanra, amilyen volt és kész. Rövid hajat havonta-hathetente kell vágatni, középhosszút 2-3 havonta, de van, hogy azt is sűrűbben.

Remélem, ezzel nem mondtam újat... eddig hogyan gondoztad a hajad?

2017. jún. 15. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!