Szeretnék egy tartós hajegyenesítést csináltatni. Mi kell hozzá, hogy zajlik?
1: Mennyibe kerül?
2: Csak bemegyek a fodrászhoz és mondom hogy csináljon tartós hajegyenesítést, vagy az egyenesítős löttyöt nekem kell megvennem és vinnem?
3: Vasalom a hajam, kicsit megvan törve. Így mennyire fogja roncsolni?
4: Minden fodrásznál lehet ilyet csináltatni vagy van amelyik nem csinálja meg?
5: Csak a lenőtt hajam lesz hullámos utána, vagy a többi is visszamegy egy idő után hullámosba?
6:köszi :)
heh, hát én fodrász vagyok, és a tartós hajegyenesítés csak ideg-óráig tart, szóval kb pár hét, és elég macerás, a hajat nagyon roncsolja, és mondom, nagyon kevés ideig marad meg, és nem rétem a sok fiatalt, egyenes haj, midnenkinek egyenes a haja és középen felvan tűzve, és így akar valaki egyedi lenni? annyira szép amikor 1 lánynak göndör a haja és nem plázacicás vasalt agyonszőkített ronda, semmiképp se egyenesíttesd le, akkor inkább daueroltasd be és hajsztárítóval szárítsd miközbe fésülöd, akkoris egyenes lesz, de mondom, az egyenes haj nagyon ronda, semmi természetes hatása nincs, inkább legyél göndör, vagy hullámos, mert az egyenesbe semmi szép nincs már,
Üdv: egy 23 évet ledolgozott fodrász
kedves fodrász: Hidd el, ugyan olyan szánalmas dolognak tartom a divatot, mint te. Egyszerűen nem értem az egészet. Mindenki egyedi akar lenni, viszont annál inkább beolvad a tömegbe.
Viszont nekem semmi más nem áll jól, csak az egyenes. Bocsi, olyan az arcformám, amilyen. Légyszi, ne kategorizálj a plázapi.csákhoz, mert egy az hogy fiú vagyok(azért akarok ilyet csináltatni mert nem akarom vasalni) másrészt meg nekem nem az a sablon egyenes hajam van. Olya viszual kei féle. Ilyen: [link]
Attól h nincs természetes hatása, attól sztem még lehet jó. Van aki direkt nem a természetességre hajt. Bár ha csak két hétig lesz ilyen, akkor inkább vasalom tovább... dauerral meg úgy nézék ki mint egy uszkár
hát oké. azt hittem vrhatok valamit ettől a cucctól :/
azért köszi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!