Szeretnék magamnak csináltatni valami klassz napszívta hatású hajat. Mit ajánlanátok? Ombrét, sombrét, balayage-t vagy esetleg copacabanát? Esetleg tudnátok jó szalont is ajánlani, ahol nem 20ezer forintba kerül?
Ha pesti vagy akkor vidéken érdeklődj. Ott általában olcsóbb. Az ombrén kívül nekem mindegyik tetszik, illetve van egy új technika a tigrisszem festés, az is gyönyörű.
Valószínűleg egyébként nem fogod olcsón megúszni és nem a technika miatt, hanem mert hosszú a hajad és sok lesz az anyagköltség.
Igen, pesti vagyok. Sajnos itt tényleg mindenhol horribilis összegekért lehet csináltatni a hosszú hajam miatt. Rövid hajjal 4-5 ezerrel olcsóbb lenne.
Az ombre nekem sem szimpatikus annyira. Kicsit olyan már, mint a Vans cipő: mindenkinek az van, egyáltalán nem egyedi.
Köszönöm a tigrisszemes ötlet, tényleg gyönyörű lenne a végeredmény. :)
Ismerosomek nem reg voltak az Andrassy uton valami csajnal, nekik 28 ezerert festette valami ilyen technikaval a hosszu hajukat, de szep lett
Csak nagyon sokara adnak oda idopontot
Ha gondolod, akkor megkerdezem, hogy pontosan hol voltak/kinel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!