Mit csináljak hogy eltünjön?
Figyelt kérdés
Szóval 13 éves vagyok és két hónapja kezdtem el hónajt borotválni.A borotvám jó márkáju meg minden de észrevettem hogy miután leborotválom barnás, sebes a hónaljam és nem múlik el. Nem tudom mit csinálok rosszul hogy olyan barnás lesz.Nem szoktam elvágni de megis mintha sebes lenne. Anyutól szégyelem megkérdezni hogy ez miért van.
Előre is köszönöm! 😉
2017. jún. 12. 14:43
1/5 anonim válasza:
1. Fertozes, lehet hasznalta valaki elotted.
2. Nem tettel eleg habot a honalljadra, es igy huztad vegig a nem elegge sikamlos borotvat.
3. Ha megis tettel ra habot, de utana nem kremezted be, akkor a szarazsag jele is lehet
2/5 anonim válasza:
*Szoval azt mondom, esetleg babakremmel kremezd
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Szóval ha anyuval ketten használjuk a borotvát attól lehet?
2017. jún. 14. 13:25
4/5 anonim válasza:
Persze, siman. Nem valami higenikus, inkabb mond meg neki, h szeretnel hasznalni, es akkor neked is lesz egy kulon
5/5 A kérdező kommentje:
Megint köszönöm. És mit lehet tenni hogy elmuljon?
Vagy ha külön borotvám van akkor elmulik?
2017. jún. 14. 15:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!