Van olyan kék hajfesték ami nem kimosható?
Figyelt kérdés
Be szeretném festetni a hajam kék ombresra, de eddig csak olyan hakfestéket találtam ami kimosható. Létezik olyan amelyik nem kimosható?2017. jún. 11. 16:49
1/4 A kérdező kommentje:
Schwarzkopf Color Live 96 Türkiz hajszínezőről mi a véleményetek?
2017. jún. 11. 16:54
2/4 anonim válasza:
Minden színező és festék kimosható
3/4 anonim válasza:
Az kibír 5-6 mosást, de csak ha egyáltalán befogja, az enyémet 4 szőkítés után se fogta be, csak a rózsaszín
4/4 anonim válasza:
Extrém színből csak színező van, ami fokozatosan kopni kezd. A kék egyébként a legragaszkodóbb, szinte alig lehet lerobbantani a hajból (zöldesre kopik, kivéve, ha nem full fehére van leszőkítve a hajad).
Én a Directionst ajánlom hozzá, lehet rendelni, vagy 1-2 fodrászkellékesben lehet kapni, Budapesten legalábbis biztos, én is ott veszem :D Olcsóbb is azt hiszem mint amit te mondasz, meg sokkal tartósabb, minőségibb színező, szép a színe, és befogja a hajat rendesen :)
Egyébként nekem általában másfél hónapig is szép kék, utána kezd el csak kopni zöldesebbre, de az sem olyan csúnya foszöld :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!