Lányok, ti mivel szőrtelenítetitek a vénuszdombotokat?
Figyelt kérdés
Én borotvával szoktam, de rettenetesen kipattog tőle a bőröm, nem mellesleg sebes is lesz, pedig viszonylag minőséges borotvát használok. Valamint másnapra szinte már vissza is nő az egész. Tudtok valami hasznos praktikát, tanácsot, tapasztalatot? Előre is köszönöm !2017. jún. 10. 20:35
1/6 anonim válasza:
Én gyantáztatom, szerintem nagyon megéri.
4/6 anonim válasza:
Én csak rövidre vágom, mert nekem mindentől kipattogzik.
5/6 A kérdező kommentje:
És a gyantát otthon csináljátok magatoknak vagy kozmetikus? Én nem járok kozmetikushoz, mert mindenhol epilálok kivéve a vénuszdombom, de ott már annyira megerősödött a szőr, hogy epilátorral nem tudnék neki állni, annyira fájna.
2017. jún. 11. 10:00
6/6 anonim válasza:
Én szörtelenítőkémmel szörtelenítem az egészet, csak vigyázni kell, hogy ne kerüljön a csiklóra meg a nyalkahártyára és maximum 8 perc után le kell szedni róla.
Féltem tőle mikor először csináltam, de semmi bajom nincs tőle és azóta is lassan már 8 éve így szörtelenítem.
22/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!