Ha a kád fölé hajolva mostok hajat, nem érzitek úgy, hogy nem tud. Játok olyan jól leöblíteni a hajatokat, mintha a zuhany alatt mosnátok hajat hátrahajtott fejjel?
Én pont hogy hátra hajtott fejjel nem tudom elöl megmosni rendesen.
Arról nem is beszélve, hogy hátközép alá érő hajam van, vizesen akkora súlya van, hogy a hátra hajtott fejem alig tudom tartani.
Mindig kád felett előre hajtott fejjel mosok hajat úgy hogy a zuhanyrózsa segítségével öblítem a hajam.
Utána a turbán szerűen becsavarom a törölközővel, ami néhány perc után felszív annyi vizet, hogy ne mázsás súly legyen a vizes hajam.
Hátrahajtott fejjel én is csak mozgatható zuhanyfejjel tudom elöl rendesen megmosni, rögzítettel jóval nehezebb. Ha ilyen van, akkor picit hátradöntöm a fejem, befogom az orrom és aláállok :)
Kád fölé hajolva ti hogy öblítitek, hogy a homloknál is meglegyen? Zuhanyfejjel vagy kézzel viszitek oda a vizet?
Akkor jó :)
Egyszer kipróbálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!