Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hányszor szabad egy nap arcot...

Hányszor szabad egy nap arcot mosni?

Figyelt kérdés

Alap estetben reggel és lefekvés előtt szoktam.

Viszont pár hónapja elkezdtem futni járni.

Ha este megyek futni,vagy futás után már nem megyek sehova, akkor nincs gond. Viszont,ha még lesz utána programom akkor a fürdés mellett,meg kell megint mosnom az arcom( én legalábbis érzek erre valami kényszert).

Nem sok viszont a napi 3 arcmosás?

2017. jún. 6. 10:59
 1/8 anonim ***** válasza:

Xd

Nem

2017. jún. 6. 19:27
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha normál bőröd van, akkor nem sok. Viszont, ha zsíros akkor a sok mosás méginkább kiszárítja, ezáltal több faggyút fog termelni, úgyhogy ezesetben nem ajánlom.
2017. jún. 6. 22:09
 3/8 A kérdező kommentje:

Elvileg normál bőröm van.

Illetve kíváncsi voltam (azt hittem kettőnél több komment lesz),hogy másoknak milyen szokásaik vannak ezzel kapcsolatban.

2017. jún. 7. 00:36
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem pl nagyon jot tett a boromnek, hogy elkezdtem egy nap 3x vagy akar 4x is megmosni nem csak ketszer. Elmultak a pattanasaim. Az izzadsagot meg amugyis ajanlott lemosni, ha nem mesz sehova, akkoris. Kimarja a borod meg kipattogsz tole, kiuteses, pattanasos lesz. Sima vizzel igazabol akarhanyszor megmoshatod, bajod nem lesz tole, ha eleg hidratalt a borod (kivulrol a viz szarit).
2017. jún. 7. 09:40
 5/8 A kérdező kommentje:
A napi 3-4et itt szappannal/lemosóval érted,vagy simán vízzel ?
2017. jún. 7. 17:26
 6/8 anonim ***** válasza:
2x lemosoval, 2x sima vizzel
2017. jún. 7. 18:16
 7/8 A kérdező kommentje:
Értem,köszi a válaszokat! :)
2017. jún. 8. 13:17
 8/8 anonim ***** válasza:
Lemosóval én is csak napi kétszer ajánlanám. Ha ennél többször kell, akkor inkább csak vizet használj.
2017. jún. 13. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!