Mitől nőne jobban a hajam?
Figyelt kérdés
Mellig ért a hajam. Vállig akartam vágatni. Levágták állig. Nagyon hiányzik? Mit csináljak, hogy gyorsabban nőjön?
18F
Csak egy tanács: Ne menjetek Bio-szalonba
2017. jún. 5. 23:36
1/5 anonim válasza:
Szépségvitamin, ricinusolaj! Ne vasald, most nyaron ne nagyon szaritsd. :)
3/5 anonim válasza:
Leginkább idő kell hozzá, úgyhogy semmit nem tudsz tenni.
Persze vannak szépségvitaminok vagy argánolaj de ezek sem csodaszerek csak támogatják a folyamatot, illetve a haj egészségét.
A szőrnovekedés hormonálisan szabályozott, szóval nagyrészt nincs ráhatásunk. Nekem például nagyon gyorsan nő a hajam és minden egyéb szőröm is.( Reggel leszedem este már szúr és látszik is.)
A ritkás hajra nagyon jó az alpecin sampon. Esetleg ezt is bevetheted, hátha sikerrel jársz.
4/5 anonim válasza:
Alpecin sampont használok, biovanne szépségvitamint szedek, és olajozom a hajvégeimet..mióta ezt csinálom (tavaly ősz) azóta 21 centit nőtt a hajam.
5/5 anonim válasza:
B és E vitamin kapszula (Bioextrás), nekem nagyon bejött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!