Milyen termékeket ajánlotok göndör hajra?
Szia, fodrász vagyok!
Nálunk itt a szalonban van olyan professzionális termék,amit ha ráfújsz a hajadra, azonnal csigás/loknis lesz, még vizesen is. Ha gondolod, akkor írj, küldök neked mintát. Jó még a difúzoros hajszárító. Bőrgyógyászok szerint is tök mindegy,hogy milyen sampont használsz, az nem megye be a bőrödbe. Jók a Garnier új samponjai balzsammal, pl. orchideás, ALOE VERÁS, nekem olyan van, avokádós stb. De van itthon Johnsons babasampon is, azt is használom, nem hagy semmilyen bevonatot a hajadon, nem is zsírosodik annyira a hajam. A Taft tényleg jó, bár szerintem kicsit kemény lesz a haj tőle. Jó a Loreal Hot Curl spray is!! Igaz,hogy hővel való göndörítésre van, de megpróbálhatod, valakinek bevált. Igazából az üzleti cuccok nem olyan jók, jobban megéri olajokkal ápolni a hajat. Azt lehet kapni fodrászatban.
bocsi az offért de meg tudod mondani hogy hogyan működik ez a termék? tényleg csak fodrászoknak beszerezhető? szerinted az én kisvárosi fodrászommal is lehetne szereztetni belőle?
nagyon köszi
Szia! Nekem is göndör hajam van.
Én a Garnier Naturals samponokból használom a karité vaj meg avokádó kombinációsat (sárga az üvege). És balzsamnak használom szintén Garniertől vékonyszálú haj számára a dúsító balzsamot (de csak azért, mert az én hajamnak nincs tartása). És nekem bevált a taft-tól a curly look (kék flakonban van, és egy nagyon göndör fürtös csajszi van rajta). Keveset tégy rá hajmosás után, hogy ne legyen tőle ragacsos a hajad. Utána én laza kontyba fogom a vizes hajam a fejem búbján és úgy alszom, akkor szép szabályosak a loknik. És hogy ne kócolódjon össze, minden éjjel így alszom (de nagyon lazára tekerem a hajgumit, hogy ne törje meg a szálakat). Remélem segítettem. Én tényleg a Granier termékekre esküszök, de gondolom, ez azért egyénfüggő. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!