Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen termékeket ajánlotok...

Milyen termékeket ajánlotok göndör hajra?

Figyelt kérdés
Taft (göndör hajra) hajhabot mindig használok hajmosás után,elég jó, csak arra lennék kíváncsi, hogy pl. az tök mindegy, hogy milyen sampont használok? pl göndör hajra való sampontól szebb lesz a hajam, vagy rendezettebb? Vagy esteleg valami balzsam, hajpakolás, másféle hajhab, mit ajánlotok??? Mindenre kíváncsi vagyok.:)
2010. máj. 18. 08:27
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia, fodrász vagyok!

Nálunk itt a szalonban van olyan professzionális termék,amit ha ráfújsz a hajadra, azonnal csigás/loknis lesz, még vizesen is. Ha gondolod, akkor írj, küldök neked mintát. Jó még a difúzoros hajszárító. Bőrgyógyászok szerint is tök mindegy,hogy milyen sampont használsz, az nem megye be a bőrödbe. Jók a Garnier új samponjai balzsammal, pl. orchideás, ALOE VERÁS, nekem olyan van, avokádós stb. De van itthon Johnsons babasampon is, azt is használom, nem hagy semmilyen bevonatot a hajadon, nem is zsírosodik annyira a hajam. A Taft tényleg jó, bár szerintem kicsit kemény lesz a haj tőle. Jó a Loreal Hot Curl spray is!! Igaz,hogy hővel való göndörítésre van, de megpróbálhatod, valakinek bevált. Igazából az üzleti cuccok nem olyan jók, jobban megéri olajokkal ápolni a hajat. Azt lehet kapni fodrászatban.

2010. máj. 19. 15:02
 2/6 A kérdező kommentje:
Szia, köszi a választ. Azt megmondanád, hogy mi annak a professziopnális terméknek a neve? mert ilyenről még nem hallottam. Amúgy a Loreál hot curl-t én is próbáltam, nekem annyira nem jött be.
2010. máj. 19. 19:15
 3/6 anonim ***** válasza:
Kerastar a neve, de csak fodrászok, akiknek van belépéshez és megvásároláshoz szükséges kártyája, annak elérhető.
2010. máj. 20. 23:35
 4/6 anonim ***** válasza:

bocsi az offért de meg tudod mondani hogy hogyan működik ez a termék? tényleg csak fodrászoknak beszerezhető? szerinted az én kisvárosi fodrászommal is lehetne szereztetni belőle?

nagyon köszi

2011. febr. 28. 20:49
 5/6 anonim válasza:

Szia! Nekem is göndör hajam van.

Én a Garnier Naturals samponokból használom a karité vaj meg avokádó kombinációsat (sárga az üvege). És balzsamnak használom szintén Garniertől vékonyszálú haj számára a dúsító balzsamot (de csak azért, mert az én hajamnak nincs tartása). És nekem bevált a taft-tól a curly look (kék flakonban van, és egy nagyon göndör fürtös csajszi van rajta). Keveset tégy rá hajmosás után, hogy ne legyen tőle ragacsos a hajad. Utána én laza kontyba fogom a vizes hajam a fejem búbján és úgy alszom, akkor szép szabályosak a loknik. És hogy ne kócolódjon össze, minden éjjel így alszom (de nagyon lazára tekerem a hajgumit, hogy ne törje meg a szálakat). Remélem segítettem. Én tényleg a Granier termékekre esküszök, de gondolom, ez azért egyénfüggő. Sok sikert!

2011. jún. 15. 20:31
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm! a Taftos hajhabot én is használom. hát én a fejem búbján nem tudom összekontyolni a hajam, mivel kb vállig érő. baj is mert reggelre eléggé elalszom :/
2011. jún. 16. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!