Milyen arckrémet vagy olajat használtok?
Figyelt kérdés
18 és 25 év közöttiek, kérlek áruljátok el, milyen típusú hidratálót hasznátok, valamint, hogy este, vagy reggel, esetleg mindkét alkalommal felviszitek-e az arcbőrötökre :)2017. jún. 3. 14:57
1/2 anonim válasza:
Én kizárólag olajakat (csipkebogyó, ligetszépe), valamint bőrgyógyász által felírt krémeket használok naponta kétszer. Ez a leghatásosabb. Soha nem hittem abban, amit más ajánlott. Egyértelműen azt javaslom mindenkinek, hogy bőrgyógyászhoz forduljon, és tutira nem fog csalódni :)
2/2 anonim válasza:
En eleg regota Garniert. Es megvagyok vele elegedve. Este az ejszakai kremjet ilyen kek tubusban van, reggel amikor felkelek egy felkeles utanit ez rozsaszin (ez meg nem a nappali krem) napkozben altalaban egy termeszetes smink, furdes utan pedig Garnier Micellas vizet, nekem szepen tisztit. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!