Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Igaz az, hogy menstruáció...

Igaz az, hogy menstruáció előtti 1-2 napon, és menstruáció alatt nem ajánlatos hajat festeni?

Figyelt kérdés
2010. máj. 17. 20:31
 1/8 anonim ***** válasza:
Én is hallottam ilyet, de nem tapasztaltam a környezetemben. Én inkább dauerra hallottam.
2010. máj. 17. 20:32
 2/8 anonim ***** válasza:
igaz.
2010. máj. 17. 20:39
 3/8 LN09 ***** válasza:

Igaz, mert állitólag másabb lesz a hajszined...

ÉN ezt hallottam.

2010. máj. 17. 20:49
 4/8 anonim ***** válasza:
énis hallottam olyat h valakinek nem fogta be a festék a haját :D de velem még sose fordult elő ilyen
2010. máj. 17. 20:56
 5/8 A kérdező kommentje:

Énis azért kérdezem, mert hallottam h nem lehet. De nem értem miért...

egyébként nekem sem fogta be:S

2010. máj. 17. 21:34
 6/8 LN09 ***** válasza:
Akkor azért nem lehet :)
2010. máj. 18. 07:25
 7/8 A kérdező kommentje:
Akkor jó(: azt hittem van valami káros hatása vagy valami
2010. máj. 18. 15:31
 8/8 anonim válasza:
lehet, de nem ajánlatos. a fodrász is megmodnja és néha megkérdezi hajfestésnél h. nincs-e meg. egyik rokonomnak is mens.közben befestette a haját a fogrász ilyen szőke és sötétszőkére.. mit mondjak elég rossz színe lett. szóval a színét nagyon el tudja rontani
2010. máj. 24. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!