Ánusz köröli szőr éltüntetése?
Sziasztok! Hogyan lenne a leghatékonyabban eltüntetni a segglyukszőrt? Próbáltam már borotválni de nagyon nehezem elérhető és teljesen elzsibbadtam. Gondoltam esetleg szőr feloldó krémre de nem tudom, hogy ez elég biztonságos-e? Az a helyzet, hogy már nagyon zavar az amikor a szőrszálak egymásba gabalyodnak és nem engedik, hogy széthúzzam a seggemet. Plusz szarásnál is nehezítő tényező.
A válaszokat előre is köszi.
Én is leszoktam borotválni, de nekem ilyen félperces művelet, nincs gondom vele:D
Picsítok vagy terpesztek a kádban (ez elég hülyén hangzik, jesszus:D) és így egész könnyű hozzáférni.
De még úgy is csinálhatod, hogy terpeszben leülsz és tükörben nézed közben..
Ha nem megy ott a kozmetikus ő leszedni. Hidd el nem te vagy az egyetlen aki ilyennel megy oda.. Gondolom ha már a nagyját leszedi utána neked is megy, csak igazítani kell.
Én gyantáztatom nőként.
Nem fáj.
A krémmel az a baj, hogy lehet, hogy nem tesz jót a lyukadnak. De ezt nem tudom... el kell olvasni, hogy mi van a krémre írva.
Van olyan krém, ami kifejezetten érzékenyebb területekre van. Szerintem az érné meg legjobban, mert akkor kihullik a haj és az egésznek újra kell nőnie és ha hagyod is egy ideig, nem fog szúrni.
Ui: Még az arcom borotválása is egy kín, nemhogy a sejhajamat is majd szétvagdossam.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!