Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Vízhiányos kombinált bőrre...

Vízhiányos kombinált bőrre milyen natúrkozmetikumos arctisztítást javasoltok?

Figyelt kérdés

Pl ha szőlőmag olajjal "lemosom" arctej helyett, majd zuhanyzáskor tiszta víz, végül natúr tonik és hidratáló?

Az arctej+tonik kombináció érdekel leginkább, mert a legkímélőbb arclemosó szappanok is szárítják a bőröm. De lehet, hogy utána, ha tonizálnám, kiegyenlítődne a PH?

Kozmetikus persze nem natúr, hanem kemikáliás professzionális termékeket akar nekem eladni.

2017. jún. 1. 15:39
 1/1 anonim ***** válasza:
Kipróbálhatod az Alverde Med gyógyvizes tusfürdőjét arcmosásra, ez ph bőrsemleges (5.5). Nekem nagyon problémás bőröm van, de mióta ezt használom rendben van az arcom, nem szárítja ki. Ebben semmi irritáló anyag nincs, totál natúr. Alapvetően zuhanyzáshoz vettem de gondoltam kipróbálom arcra is mert nagyon szép összetevői vannak, a krémmánián le tudod csekkolni. Én a tonikról totál leszoktam, mert mindegyik szárította pluszba az arcom. Van egyébként az alverdének egy ilyen gyógyvizes hidratáló arckrémje is de azt nem próbáltam még ki.
2017. jún. 2. 01:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!