Hajszinezes utan miert viszket a fejborom?
Figyelt kérdés
Regen a szemoldok festestol sebesedett be es gennyesedett el a szemoldokom.Azota nem is festem.Most pedig hajszinezovel befestettem a hajam es ugyanazt tapasztalom mint a szemoldokomnel.Elkezd viszketni bepirosodik es a vegen kis holyagok keletkeznek..mit tegyek?Menjek el orvoshoz vele?2017. jún. 1. 01:16
1/5 anonim válasza:
Allergiád van a hajfestékre. Mindig ugyanazt a márkát használod ?
2/5 anonim válasza:
* Ja és a másik pedig az, hogy nem végzel, végeztél tesztet saját magadon. Nem kell egyből a fejedre kenni a doboz tartalmát, bőr próbát végezned kellett volna.
3/5 A kérdező kommentje:
Most eloszor lett beszinezve a hajam..
Nem vegeztem tesztet mert nem is gondoltam ra hogy ilyen elofordulhat..azt hittem csak a szemoldokfesteknel van valami amire allergias vagyok..mit tudok ellene tenni hogy elmuljon? Mar a homlokom is fel van dagadva
2017. jún. 1. 09:02
4/5 anonim válasza:
Mosd meg samponnal, minél előbb tűnjön el, kopjon le a hajadról és szerintem menj le a háziorvoshoz és mutasd meg magad, hátha ki tudja ütni ezt, vagy csillapítani egy jó kis anti allergénnel. 1 hét alatt magától is rendeződni szokott az allergiás reakció amit festék okoz, de jobb ha rád néz egy orvos. Aztán a későbbiekben felkeresnék a helyedben egy jó fodrászt és ki kérném a tanácsát, hogy mitévő legyél ha szeretnéd festeni a hajadat, de ez van, ami.
5/5 A kérdező kommentje:
Voltam borgyogyasznal..kaptam gyogyszert meg egy oldatot hogy ne viszkedjen a fejborom..de olyan szinten be van dagadva az arcom..a homlokom a fulem korul meg a szememnel is mar es a nyakamon..remelem minel elobb leapad mert igy szornyu
2017. jún. 1. 21:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!