Szerintetek a barna a fekete vagy a szöke haj áll a legjobban? Mert az ismerösök persze azt mondjak h jol áll. de egy idegen nem ugy mond véleményt mint egy ismerös
2010. máj. 17. 19:01
21/30 anonim válasza:
hanyagoljuk nálad a sötészíneket.nem állnak jól.nagyon öregít.egyértelműen SZŐKE
24/30 A kérdező kommentje:
nekem mindenki azt mondja a csalad meg a baratok h a fekete nem áll jol mert tul feher a böröm és csak akkor állt jol ha ilyen emos-an voltam kifestve.de mindenki a szökére meg a barnara szavaz otthon.meg az eredeti hajszinem is szöke kb 9éves koromig fehér tejföl szöke voltam:)köszönöm szépen mindenkinek a választ!!!!!!!!!!!!!!!sokat segitettetek
2010. máj. 18. 09:28
25/30 anonim válasza:
Először a barnát néztem meg...az sem rossz...utána aszőkét, az még jobb!
De nem a nagyon világos, hanem a középszőke a felső fotókon!!!!
26/30 anonim válasza:
Barna... sztem a szőke túl mű... a barna sokkal jobb...
27/30 anonim válasza:
szőke egyértelműen :) a barna unalmas mindenki az....
a fekete pedig túl karakteres számodra
28/30 anonim válasza:
Szőke áll a legjobban!! Megosztod velünk, hogy végül melyiket választottad? Egy ország várja izgatottan!
29/30 anonim válasza:
Hidd el, a szőke sokkal jobb!:)
30/30 A kérdező kommentje:
MÉgegyszer köszönöm a válaszokat és szerintem most egy jo ideig maradok a szőkénél....:D:D:D
2010. máj. 21. 09:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!