Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Raszta hajam van! Nekem miért...

Raszta hajam van! Nekem miért nem áll össze olyan szépen a tincseim mint más raszta hajú embernek?

Figyelt kérdés
2016. novembere óta van raszta hajam, kb. egy hónapja voltam az első javításon, és már 2 hétre rá ugyanolyan bolyhos, és csúnya volt a tincsek tövénél, és az egész tincs is :///... mit csináljak hogy olyan szép tömören összeálljon ??? Előre is köszönöm

2017. máj. 25. 14:56
 1/6 anonim ***** válasza:
Mennyit foglalkozol vele? Horgolod?
2017. máj. 25. 15:54
 2/6 A kérdező kommentje:
sajnos nem tudom hogyan kell horgolni :/... ezért mentem el javításra ...de már 1-2 héten belül szinte ugyanolyan volt... tudnál tanácsot adni hogy tudnám ápolni?
2017. máj. 26. 01:20
 3/6 anonim ***** válasza:
szeresd úgy ahogy van :)
2017. máj. 26. 01:48
 4/6 anonim ***** válasza:
Hát horgolgathatod de az lehet hogy nem tesz jót a hajadnak bár én még nem találkoztam olyan emberrel akiknek tönkretette a haját de jobb ha tisztában van vele az ember. Attól függetlenül sok idő kb6 hónap vagy több mire minden haj "összeszopódik" de láttam olyat is akinek 1 év után is elég veszedelmesen nézett ki a haja és nam akart összeállni. Idő kérdése :)
2017. jún. 19. 00:51
 5/6 anonim ***** válasza:
Horgold.
2017. nov. 12. 18:58
 6/6 anonim válasza:
Teso a raszta hajnak az a lenyege hogy fogadd el ugy ahogy van es minden sokkal jobb lesz :)
2019. jún. 23. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!