Szerintetek ez a hajszín szép vagy olyan semmilyen? (kép)
Figyelt kérdés
Ilyen hajszínem van mint a képen a csajnak, néha nagyon tetszik de sokszor meg annyira jelentéktelennek látom és azon gondolkozom ennél már az is jobb lenne ha vagy kiszőkíteném vagy sötétre festeném. Am nekem is ilyen világos a szemem. De érdekelne mások milyennek látják, szép vagy nem szép?
2017. máj. 24. 19:44
1/10 anonim válasza:
szerintem nagyon szép ez a hajszin, én imádnám ha ilyen lenne a hajam :))
2/10 anonim válasza:
Hozzá ne nyúlj! Egyáltalán nem semmilyen ez a hajszín.
3/10 anonim válasza:
Elég semmilyen. Enyém is hasonló, festem mert az eredetit csúnyának látom.
4/10 anonim válasza:
Nekem tetszik. Szép, meleg árnyalatú szín, én nem tenném tönkre festésel az biztos :)
5/10 anonim válasza:
nekem sem tetszik különösebben, de nem ronda persze. az eredeti hajszínem nekem is valami hasonló, és én befestettem, mert izgalmasabbat szerettem volna. az ilyen se nem szőke, se nem barna olyan bosszantó egy hajszín. :D
7/10 anonim válasza:
Nagyon szép, természetes színe van. Én nem tenném tönkre a festegetéssel ami ráadásul sokszor nem is sikerül olyanra mint amit kinéztél. Sokan pont ilyet szeretnének:)
8/10 anonim válasza:
Minek teszel fel kérdést ha utána nullára pontozod a neked nem tetsző választ?
9/10 A kérdező kommentje:
Én senkit nem pontoztam, nem csak a kérdező tud értékelni, nem kell egyből rá gondolni. Köszi a válaszokat!
2017. máj. 25. 14:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!