Vegyes bőrű vagyok, mitesszer és apró kis pattanás hegeim vannak, mitől lenne szép, sima egyenletes arcbőröm?
Figyelt kérdés
2017. máj. 24. 12:29
1/5 anonim válasza:
Nem biztos, hogy valaha tokeletes arcborod lesz. Nekem is van mitiszerhegem es narancsbor az arcomon. Egyetlen, ami segitett nekem, az a zold agyag. Interneten rendeltem es ugy keszitem el, hogy egy fel marek agyaghoz, nehany csepp olivaolajat es fel kiskanal mezhez annyi klormentes vizet csepegtetek, hogy kremszeru pasztat kapjak. Ezt fel orara felkenem az arcomra mig kicserepesedik, utana leszedegetem es lemosom. Nem szabad femet hasznalni, mert veszit az agyag a hatasabol. Fa kiskanal, keramia edeny. Az eredmeny latvanyos, ha ket-harom naponta csinalod. Bocs az ekezetekert, de telefonrol irok.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi, ez a hegeken segít?
2017. máj. 26. 14:55
3/5 anonim válasza:
A hatasa olyan, hogy osszehuzza a porusokat, igy rendszeres hasznalat alatt azt veszed eszre, h elkezd simulni az arcod. Nekem nem tuntetett el minden godrot az arcomon, de sokat javitott rajta.
4/5 anchor76 válasza:
én azt olvastam hogy arcon okozhat problémát a bőr pórusaiban lakó atka is. ezért érdemes lefertőtleníeni időnként. nekem csak patanások voltak régebben, és azt vettem észre hogy amikor nem ettem húst, eltűntek.
5/5 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!