Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » LEhet szépen őszülni? Ismersz...

LEhet szépen őszülni? Ismersz olyat, akinek jól áll az őszülő haj (nő)?

Figyelt kérdés

2017. máj. 23. 11:35
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
A tiszta fehér szép, de csak ha elmúltál 70. Egyébként meg közlik veled, hogy igénytelen vagy, nekem már azért is szólnak, hogy jééé, őszülsz, látszik a lenövés, pedig hathetente festetem. És kb. ugyanilyen gyakorisággal jegyzik meg. Nézd, a műősz menő, a természetes meg nem, elcseszett egy világ ez, akkor is, ha normális dolog az őszülés.
2017. máj. 23. 11:48
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem a a középiskolai tör tanáromnak kifejezetten jól állt. ÉS nem az a csúnya ősz volt hanem ilyen szép szürke és fehér. És róla nem lehet megmondani hány éves. Amikor még sulis voltam azt mondták akkor volt olyan 53 körül.
2017. máj. 23. 11:48
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem volt egy tanárom, aki világos szőke volt és ő például szépen őszült, volt egy olyan szép, picit ezüstös, hamvas csillogása a hajának. Szerintem ez inkább sötétebb hajaknál lehet prolémás, hiszen ott sokkal szembe tűnőbb. Anyukámnak is sötétbarna-fekete haja van, festi, de már a kisebb lenövés is meglátszik és öregíti, nem áll jól neki. Mondjuk az ilyen szép, fehér, ezüstös ősz tényleg szép lehet, de szerintem elég ritka, ha valaki így őszül meg, bár erre is vannak különböző samponok, pakolások stb, hogy például ne sárguljon be. A műősz granny pedig most nagyon divatos a fiatalakonon, de azért nem áll jól mindenkinek szerintem és idősebb korban is van, aki jobban teszi, ha inkább festi.
2017. máj. 23. 14:32
 4/5 anonim ***** válasza:
A középiskolámban volt egy tanárnő, aki nagyon szépen, elegánsan őszült. Sötét haja volt eredetileg, már nagy százalékban ősz, de ápolt, egészséges, váll alá érő.
2017. máj. 24. 00:09
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon tetszik, ha egy szép nő őszül. Nem azért, mert őszül, hanem mert ha alapból szép, akkor az ősz hajszálak jól fognak mutatni rajta, komolynak fog tűnni a nő.
2017. máj. 27. 08:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!