Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Aki borotválja a lábát,...

Aki borotválja a lábát, milyen gyakran szokta?

Figyelt kérdés

nekem ha reggel leborotválom, estère már fekete sörtès....

ti mindíg csak tükörsima lábbal vagytok, vagy van hogy sörtèsen is kimentek az utcára? nyílván nyárra gondolok, èv közbe hosszú gatyába nem szokott zavarni

2017. máj. 22. 13:25
 1/4 anonim ***** válasza:

Nálam változó.

Hétvégén mindig leszedem és hétközben is leszoktam egyszer-kétszer. Engem zavar sajnos nagyon, mindig becsípi a nadrág és fáj pedig egyáltalán nem hosszú. Kiszoktam menni úgy az utcára pl rövid nadrágban hogy már kicsit látszik a szőr és inkább csillog ha rásüt a nap, amúgy meg nem látszik.

2017. máj. 22. 13:36
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem is olyan, hogy egy fél nap alatt meglátszik, de engem annyira nem zavar,én kimegyek sörtésen is az utcára.
2017. máj. 22. 13:40
 3/4 anonim ***** válasza:

Hálistennek nem sötét a szőröm de így is egy héten kétszer leborotválom mert akkor már látszik.

De én is úgyvagyok hogy reggel leborotválom estére már szúr,de nem látszik.

2017. máj. 22. 13:42
 4/4 anonim ***** válasza:
Minden nap kellene, de 2-3 naponta szoktam.Durva, fekete,sűrű a szőröm.
2017. máj. 22. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!