Imetec Mini hajvasaló? Vélemények?
Figyelt kérdés
Most néztem ki, ilyen egyedi külsejű, mini hajvasaló. Problémám, hogy 180 fokra melegedik "csak". Az én hajam se nem göndör, se nem egyenes, viszont nem gyenge, és nem vékonyszálú. Elég nekem a 180 fok, vagy keressek erősebbet? Fontos! 18/L2010. máj. 16. 20:26
1/2 anonim válasza:
Szerintem a 180fok bőven elég, nekem igazából a Remington 200fokig van, de csak 160-on vasalom, a vastag, erős és makacs hajamat :)
2/2 anonim válasza:
szia
az enyém hosszú és vékonyszállú u ilyet vettünk és jól kivasalta de egy óra után mintha semmit nem csináltam volna vele
barátnőmével meg kivasaltam 190fokon és egész nap úgy maradt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!