Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyha leszőrtelenítőkrémezem...

Hogyha leszőrtelenítőkrémezem a "szakállam" akkor milyen lesz?

Figyelt kérdés

Nagyon régóta küzdök az erős fekete szőrzettel lány létemre. Mindenhol borotválkozok, amit nagyon megbántam azóta. Az arcom is szőrös, gyantázom egy ideje, de már fájdalmas es sosem 100%os... ha leszőrtelenítőkrémezem, akkor milyen lesz? Mennyi időközönként nőne ki és mennyire látszana? Csináljam vagy ne?

Előre is köszönöm.

17/l

2017. máj. 16. 20:54
 1/7 anonim ***** válasza:

Ugyanaz mint a borotva csak ez nem elvágja hanem kémiailag feloldja a szőrt. Teljesen értelmetlen.

Esetleg próbálj meg lézeres szőrtelenítésre gyűjteni.

2017. máj. 16. 21:33
 2/7 anonim ***** válasza:
Ja és látogass el orvoshoz, lehet hormonális oka is annak, hogy ilyen szőrös vagy
2017. máj. 16. 21:34
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Igen, nővéremnek is hormonális... Nem tudtak vele mit kezdeni sajnos, nem tudom.. megpróbálom majd .. köszi! :(
2017. máj. 16. 22:03
 4/7 anonim válasza:
Próbáld meg gyantázni, a krém arcra nem való, kikezdi a bőröd.
2017. máj. 16. 22:35
 5/7 anonim ***** válasza:

Én is nagyon szőrös vagyok,a testem nagy részét borotválom. Az arcomon is szinte mindenhol van piheszőr,ami egyre inkább kezd s

sötétedni és erösebb.eddig csak a bajuszom gyantáztattam,de most lekrémeztem az egész arcomat. A bőrömnek nem ártott,jó lett

2017. máj. 17. 06:11
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem nincs bajom a szőrös lányokkal, a természetes típusokat szeretem
2017. máj. 17. 06:37
 7/7 A kérdező kommentje:

Koszonom! Utolsó, értem... de attól még en nem érzem magam jól, és talán te vagy a 100bol 1.

De ez arc szőrtelenítőkrém.. mindegy, maradok a gyantanal 😟😔

2017. máj. 17. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!