Honnan tudhatom hogy száraz e, vagy zsíros a bőröm? Vagy van olyan, hogy egyik sem? Többi lent.
Figyelt kérdés
A barátnőim a múltkor ezt a témát felhozták, hogy nekik jajj mennyire zsíros, a másik meg hogy mennyi száraz a bőre. Én meg csak néztem ki a fejemből semmit nem tudtam a témához szólni. Amúgy régebben is gondolkoztam ezen hogy az én bőröm pontosan milyen is.. az orromnál mintha zsírosabb lenne, de az arcom többi része nem az. Van olyan hogy köztes állapotú? Ha az segít, a homlokomon elégge pattanásos vagyok.2017. máj. 15. 23:46
1/1 anonim válasza:
Kombinált lehet. Ha a T zónád(orr,homlok zsíros).
Van normál. És van száraz,zsíros.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!