A hajamra használtam egy hónapig a ricinusolajat! Kezdett tőle a hajam hullani ezért két hete abbahagytam! De még mindig hullik a hajam! Meddig fog még hullani?
Nekem is anno ricinusolaj után kezdett hullani a hajam, és hosszú ideig hullott. Próbáltam mindenféle hajhullás elleni készítményt külsőleg és belsőleg is, de egyik sem állította meg rendesen.
Dm-es hajvitamint próbáltam, Bánfi hajhullás elleni sampon és hajszesz, egyéb gyógynövényes samponok...
Sörélesztőt próbáld meg.
nekem is hullott tőle. olyat is olvastam már, hogy elvileg ez a normális a kúra kezdetén, azaz először hullik, aztán megerősödik és megindul - de nem volt kedvem kikísérletezni, tényleg így lenne-e...
nekem csak olyankor hullott, mikor ricinusoztam, rá kb. egy hétre abbamaradt.
#2 vagyok, és nem kötözködésből írom, de hiába emeled ki a kérdést, nem fogsz két egyforma választ kapni rá, és főleg egyik se fog szentírást jelenteni a te hajadra nézve
olvastad már végig gyógyszer betegtájékoztatóját a mellékhatásokról? Általában a szívmegállástól a látászavaron át az émelygésig minden fel van sorolva rajtuk, a legenyhébbtől a legsúlyosabb komplikációig, mert az emberi szervezet már csak ilyen, mindenkié kicsit másként reagál ugyanarra a szerre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!