Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Melyik a jobb álló vagy fekvő...

Melyik a jobb álló vagy fekvő szoli? Mitt tegyek? Fekvőbe nem szeretnék menni

Figyelt kérdés
kivolt már ugy hogy sokáig nem változott a lába nem barnult,fog még egyáltalán?a testemen már ésszre vehető,álló ba járok idáig 3szor voltam 6percre,heti egyszer megyek,
2010. máj. 16. 09:34
 1/3 anonim ***** válasza:

én is így vok:|

nem szeretem a fekvő szolit:| állóba szoktam menni mindig^^

viszont az állóba nem "olyan" látványos a barnulás :/

de inkább menj el bronzáriumba :)

ugyanannyiba kerül :P

és már az első után gyönyörű barnás árnyalatod lesz(Y)

fantasztikus;)

2010. máj. 16. 09:43
 2/3 anonim ***** válasza:

Kedves válaszoló..ne általánosíts.Ez bőrtípustol függ.A csokicsöves sz*rt is reklámozzák,h 6 perc és barna leszel...kamu az egész.Valakit megfog valakit nem.

Kérdező:Ugy látszik te nehezebben barnulsz.Én 10percre járok 1 héten 2x és gyönyörű barna vagyok,de nem tegnap kezdtem,én is nehezebben barnulok,főleg a lábam.Én azt ajánlom,menj felváltva.1x álló 1x fekvő.

2010. máj. 16. 11:02
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm az edigi válasszokat! és ha fekvőbe nem megyek akkor nem fog soha lebarnulni a lábam?remélem lefog inkább 1 héten megyek 2szer 6percre!az ugy jó lessz?
2010. máj. 16. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!