Nem nő tovább a hajam?
Figyelt kérdés
Kb. egy éve növesztem a hajam,most az államig ér.Két hónapja úgy látom,mintha semmit se nőtt volna. Mitől lehet ez ? És mit lehet tenni ellene ?2017. máj. 9. 07:31
1/3 anonim válasza:
Ne aggódj miatta! A hajnövesztés elég keserves dolog annak, akinek lassan nő a haja. Én már 7 éve növesztem a hajam, ezidő alatt kulcs csonttól nőtt le mell alá, ami nem tűnhet túl soknak az időt tekintve, de rengeteg munkám volt vele. Rendszeres 3 havi visszavágás, a tökéletes hajápolók keresgélése, hajvasaló és hasonló káros eszközök elhagyása (kivéve a hajszárítót, mivel anélkül megfázhat a fejbőr hideg időben). Rengeteg hajnövesztő vitamint és szert kipróbáltam, szóval azt hiszem megtettem mindent a hajamért, mégis a legtöbb amit egy hónap alatt elértem 2 cm volt. Vannak olyan időszakok, amikor stagnál a növekedés, vannak bizonyos hosszok, amiken nagyon nehéz átlendülni, nekem például a 70 cm volt ilyen, beletelt 1-2 évembe mire sikerült felétornáznom a hosszát.
2/3 anonim válasza:
Kiegészítve az egyes válaszolót: kezdj el egy komplex multivitamint is szedni, a hajnak kell az extra tápanyag.
Tavasz lett két hónapja,lemerült a szervezet vitaminraktára, persze, hogy nem tud nőni a hajad.
3/3 A kérdező kommentje:
Megnyugodtam,köszi a válaszokat:)
2017. máj. 9. 12:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!