Ha feketére festettem a hajam, tényleg nem tudom másra festeni? Igaz hogy tönkreteszi ez a szín a hajat? 19/L
Eléggé tönkreteszi. Ha nem is rögtön de idővel mindenképp.
Nem éri meg.
A C-vitaminos cucc nekem nem használt. Semmi nem történt. Egy két tincs lett picit VÖRÖSEBB!
A fekete a világ legmakacsabb színe, úgyhogy jól gondold meg hogy befested-e.
Fogadd meg az előttem szólók tanácsát. De én is ellátlak párral.
Én kétszer is voltam fekete, mind kétszer megbántam. Egyszer azért, mert nem tudtam eltávolítani, csak nagyon nehezen és roncsolódott az eltávolító folyamattól a hajam, másodszor pedig mert maga a fekete festék taccsravágra a hajam. :(
A C-vitaminos színeltávolítás amugy fizikai hajszínezőknél működik hatékonyan, pl. én a kéket szépen leszedtem vele a hajamról mindenféle roncsolás nélkül,de van akinek a feketére is beválik, de mivel a feketére festés kémiai folyamat- tehát azok a pigmentek be is épülnek a hajszálba,nem csak a felületét színezik- nem garantált a siker.
Tehát eltávolítása csak hajradírral vagy szőkítővel lehetséges de azt megsínyli a frizura....
Az azért túlzás, hogy tönkreteszi. Ha mellette megfelelően ápolod, és egyébként is egészséges volt a hajad, akkor azért nem árt jobban neki, mint bármilyen más festék.
Tudod másra festeni, de csak úgy, ha előtte eltünteted a feketét, az pedig szőkítéssel lehetséges. Na, ez teszi inkább tönkre a hajat. De egy normális, hozzáértő fodrász ezt is meg tudja csinálni úgy, hogy csak minimálisan roncsolja a hajat.
Köszönöm a válaszokat!
Utolsó:Nekem is ez a kedvencem:)kár hogy az átfestése ilyen káros ):
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!