Csupa seb és piros a homlokom napok óta. (KÉP LINKELVE) Hogyan kezeljem? A pirosságot hogy tüntessem el?
Nyers aloeverát használok, jelenleg is bevan kednve. Tegnap fogkérémet tettem rá éjszakára ha apirosságot 100%osan nem is de legalább szárított rajtuk. Körömvirág krém, neorganormon, kameillás borogatások felejtősek a teafaolajjal együtt.Ma 2 "komedót" megnyomtam kisebbnagyobb sikerrel...azért olyan piros oldalt. Arcszesz javít valamit?
21/L
#1.Hát ennyire nem lehetsz tirpák,hogy ilyet írj.
Bőrgyógyász kell neked az tuti abban igaza van az elsőnek.
Allitolag az sem jo, ha tul szaritod, meg tulsagosan sok irritalo dolgot teszel ra (pl az ilyen alkoholos arctisztiok, vagy a fogkrem). A gyulladast az aloe legozhatja, de szerintem is inkabb borgyogyasz. Majd O biztos fog adni neked ra valami kremet.
Addig szerintem dermakozmetikumokkal lehet kezelgetni, igaz, azok eleg borsos aron vannak.
Veny nelkul kaphato akneroxid a gyogyszertarban, inkabb azt hasznald a pattanasokra, ne nyomkodd oket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!