Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Le akarják vágatni a hajam....

Le akarják vágatni a hajam. Mit tegyek ilyenkor? 14/L

Figyelt kérdés
A szüleim a nyárra való tekintettel azt mondták le kéne vágatnom a hajam. Lapocka aljáig érő hajam van és azt mondják már nagyon roncsolt(mivel egyszer be volt festve) és nagyon meleg is lesz el van töredezve stb. Ami igaz is de én így szeretem a hajam. A szüleim nagyon rövid haj pártiak anyukámnak is nagyon rövid haja van, apukám is azt szereti. Szóval azt mondták le kell vágatni. És egyre jobban erősködnek mivel mindjárt itt a nyár. Egyszer megkérdeztem hogy mégis milyen az a rövid? Az állam fölé kicsivel akarják. Ilyenkor mit kell tenni? Azt mondták amíg ők nevelnek addig ez van.

2017. máj. 2. 14:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
na le lett vágva a hajad? :)
2017. máj. 23. 12:44
 12/16 anonim válasza:
Még nem de már mindegy. Kifejtették hogy le lesz és kész és ha továbbra is vitatkozok akkor csak rontanék a helyzeten.
2017. máj. 24. 13:44
 13/16 anonim ***** válasza:
5%
Fogadd is el. Végül is nem kopaszt akarnak.
2017. máj. 26. 14:56
 14/16 anonim ***** válasza:
Azért írd majd ki hogyha megtörtént
2017. jún. 13. 06:11
 15/16 anonim ***** válasza:
És milyen lett,hogy érzed.
2017. jún. 13. 06:11
 16/16 anonim ***** válasza:
Megtörtént a nyírás azóta? :)
2017. júl. 28. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!