Ha eddig borotválkoztam és ha most abba hagyom milyen lesz?
Figyelt kérdés
Ha eddig borotválkoztam, és ha most abba hagyom akkor jó lesz vagy rossz? Vissza fog állni a nem szúrós puhára, és nem fog látszani,vagy már soha nem lesz olyan? 14/F2017. máj. 1. 21:59
1/2 anonim válasza:
Szerintem olyan már nem lesz, esetleg mivel még csak 14 vagy -lehet, hogy nagy hülyeséget mondok -, de ha elkezdenéd gyantázni, talán akkor állna vissza.
De az hülyén néz ki.
2/2 anonim válasza:
A hajad se nő jobban attól, ha vágod a végét. Ez csak egy buta tévhit. Az embernek ahogy halad az idő, durvább lesz magától is a szőre (az más dolog, hogy a gyantázástól tényleg kikopik, mert a szőrtüsző mindig sérül, ha kihúzzák a szőrt, majd egyszer csak leáll). Csak ugye sokan korán kezdenek borotválkozni, és a későbbi szőr és a borosta is keményebb, mint a korábbiak. Ezért jött ez a hülye gondolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!