Hajfesték lenövesztési tippek?
Figyelt kérdés
1 évvel ezelött kiszőkitettem az eredeti szőkés-barna hajamat. Utána összevissza festegettem,aminek a következménye képp le kellet vágni vállig. Most ilyen világos barnás szine van hajszinezötől. Úgy döntöttem lenővesztem mert ujra az eredetit akarom. Valakinek van valami tippe hogy lehetne ezt megoldani hogy ne legyen csúnya? Kb.mennyi idő lesz ameddig lenő az egész kb.vállig? Előre is köszönöm a válaszokat.2017. ápr. 29. 12:00
1/2 anonim válasza:
Vagy 2 év kell neki. Világosbarna és szőkés barna között nem feltétlenül sok az eltérés én simán lenövesztettem alig látszott. De a legegyszerűbb ha az eredeti hajszinedhez hasonló festékkel befested.
2/2 anonim válasza:
Az hogy mennyi idő mire lenő attól függ, milyen gyorsan nő a hajad. Pl nekem olyan extrém gyorsan nő a hajam alapból, hogy amikor nyár elején megelégeltem, levágattam vállig, aztán amikor mentem suliba, senki nem vette észre hogy vágattam (derékig ér a hajam) Egyépként szerintem festetsd be a hajad hasonlóra mint volt, és ha később világosítani/sötétíteni szeretnél akkor melíroztatsd :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!