Le szeretném borotválni a fejem. - Kopasz akarok lenni. Hogy kezdjek neki?
A környezetemben csupán 1 kopasz ember van. Ő is fiatal. Elmondása szerint először fájt a fejbőre és alváskor is ha ráfeküdt. Noss, ha így áll, akkor én mit csináljak?
Nagyon érzékeny és fehér a bőröm, meg valamiért kopaszodok is, és valami sebek vannak a fejemen (nem, nem ekcéma).
Így is letoljam a hajam? Vagy tudtok valami testápolót vagy szert amit ilyenkor kéne a fejemre kenni? :D
Lehet hülye vagyok de amatőr vagyok a témában.
Próbáld ki és megtudod...
Baba testápoló (kék)
Szia!
Először is letolhatod a hajadat nullásra. A sebeket semmilyen testápolóval nem kell bekenned. Ezek a sebek, de lehetnek pattanásszerű sebek is, melyek hajnyírás után megszűnnek, mivel utána a kopasz fejbőröd szabadon szellőzhet. Tehát várj, amíg teljesen megszűnnek néhány nap alatt a fejeden a sebek, vagy a pattanás szerű sebek. Utána borotválhatod a fejedet rendszeresen hetente kétszer, vagy akár minden második nap. A fejborotválás után hidratáló krémmel kend be a fejedet, így elkerülheted a kipattogzásokat.
Most, hogy erősebben fog sütni majd a nap, a fejbőröd leégését elkerülve 50 faktoros krémmel jó vastagon egyenletesen bekenheted rendszeresen a kopasz fejedet.
Üdv:
2 hete borotváltam teljesen kopaszra a 30 cm-s hajam. Én így csináltam:
-Megmostam jó alaposan.
-Megfésültem.
-Kis copfokba felfűztem.
-Levágtam őket.
-Géppel átmentem rajta.
-Benedvesítettem a fejem.
-Habszapannal bekentem.
-Leborotváltam 2-szer.
-Nekem nem volt arszeszem, csak fertőtlenítőm, ezért azzal bekentem.
-Majd hintőporral is bekentem.
Egyszerű és hatékony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!